Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. 86--13913292674 info@medik-medical.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ

ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  MEDIK

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  <200

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2010

 • Εξαγωγή pc

  40% - 50%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  80000

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--13913292674

Εισαγωγή

MEDIK, με μια επαγγελματική ομάδα έχει αφιερώσει στο σχέδιο και τα έπιπλα νοσοκομείων κατασκευής από το 1995, έχουν περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας και τη μοναδική λύση προσοχής ασθενών κατανόησης. Με τους ευρωπαϊκούς σχεδιαστές και τους τεχνικούς με την εργασιακή πείρα από το τοπ αμερικανικό εμπορικό σήμα, με την υιοθέτηση του πιό πρόσφατου εξοπλισμού κατασκευής, μέσω της ακριβούς διαχείρισης ISO9001, τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο αξιοσέβαστο διεθνές πρότυπο.

 

Βίντεο ρολογιών

5 τοπ σχεδιαστές με 2 από ευρωπαϊκά, 12 υψηλής μόρφωσης τεχνικοί, 25 έμπειροι μηχανικοί, 95 καλά - εκπαιδευμένοι βιομηχανικοί εργάτες, ρομπότ 4

τερματικοί σταθμοί, ψηφιακή αυτόματη μηχανή απαλοιφής 2, πλαστική έγχυση 5 και φυσώντας μηχανή συμπεριλαμβανομένης μιας με την ικανότητα 8Kg, 1 αυτόματη γραμμή επιστρώματος σκονών ατμός-γραμμών, εργαστήριο τετραγωνικών μέτρων 20000 κ.λπ… Όλα αυτά τα ψηφιακά στοιχεία είναι η εγγύηση της ποιότητας παράδοσης και εγκαίρως.

 

Κίνα ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τα κύρια προϊόντα καλύπτονται από τα προϊόντα όπως το υπομονετικό κρεβάτι, το υπομονετικό φορείο μεταφοράς, το ιατρικό καροτσάκι Η τη λύση, τη λύση LDR, τη λύση ICU και τη λύση CSSD.

Κίνα ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Ιστορία

 

Κίνα ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

1995

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1995 με μια περιορισμένη δυνατότητα αλλά την ισχυρή ποιοτική συνείδηση.

2002

Το Medik έκανε την πρώτη εξαγωγή του στον πελάτη στην Ουγγαρία το 2002, η οποία ήρθε πίσω να κάνει την πρόσθετη αγορά

για τη νέα επέκτασή του μετά από 10 έτη.

2004

ISO9001 το σύστημα υιοθετήθηκε το 2004, και το ποσοστό της μη διαθεσιμότητας μειώθηκε εντυπωσιακά.

2005

Το σύστημα διαχείρισης cErp υιοθετήθηκε για να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας και να ελαχιστοποιήσει το λάθος επικοινωνίας.

2009

Το κέντρο συγκόλλησης ρομπότ και η ευφυής γραμμή συνελεύσεων ήταν εξοπλισμένα για να ανοίξουν μια νέα εποχή του ευφυούς συστήματος παραγωγής.

2012

Το νέο κρεβάτι Totalchair κρεβατιών ICU αναπτύχθηκε επιτυχώς αφότου ανατροφοδοτούν τρία έτη ερευνητικά και δοκιμή με μεγάλο.

2014

Το νέο κρεβάτι μητρότητας Mcare αναπτύχθηκε επιτυχώς αφότου ανατροφοδοτούν πέντε έτη ερευνητικά και δοκιμή με μεγάλο.

2015

Μια συσκευασία του κρεβατιού ICU, φορείο μεταφοράς, ιατρικά κάρρα, κρεβάτι μητρότητας και έτσι εξοπλίστηκε σε διεθνή

νοσοκομείο Gleneagles Kota Kinabalu.

2016

Τα υποκαταστήματα καθιερώνονται στην Ουγγαρία και τη Νέα Ζηλανδία για την καλύτερη pre-sales και μεταπωλήσεων υπηρεσία.

2018

Ο τοπ διεθνής γίγαντας εμπορικών σημάτων έρχεται στην επιχείρησή μας για την επικοινωνία υπηρεσιών cOem.

 

Υπηρεσία

Υπηρεσίες επιχείρησης:

 

Δωμάτιο νοσοκομείων που εφοδιάζει: Παρέχετε τα προϊόντα επίπλων νοσοκομείων σύμφωνα με τις απαιτήσεις μεγέθους και νοσοκομείων δωματίων, προκειμένου να εφοδιαστεί το υπομονετικό δωμάτιο καλά, για να αφήσετε τους ασθενείς να αισθανθούν τη χαλάρωση στο δωμάτιο

Τα ανταλλακτικά παρέχουν: Προσφέρετε τα ανταλλακτικά στους διανομείς μας για την υπηρεσία και τη συντήρηση μεταπωλήσεών τους. Προκειμένου να υπενθυμιστούν οι διανομείς μας την παραγωγή της επιθεώρησης των πωλημένων προϊόντων στον κανονικό όρο, θα κάνουμε να καλέσουμε στους διανομείς μας και να ζητήσουμε εάν πρέπει να παρέχουμε σε τους τα ανταλλακτικά.

 

Γιατί MEDI;

 1. Ισχυρή τεχνική υποστήριξη

  MEDI καυχάται μια ισχυρή τεχνική ομάδα με περισσότερους από 12 έμπειρους μηχανικούς και οι τεχνικοί, ο μεγαλύτερος μέρος αυτού έχουν περίπου 10 περισσότερα έτη στην ανάπτυξη των εφοδιάζοντας λύσεων δωματίων νοσοκομείων. Κανένα θέμα εσείς δεν είναι υπερπόντιοι επιχειρηματίες ή ο εμπειρογνώμονας στον τομέα Ε&Α, οι όλοι μηχανικοί μας περιμένει εδώ στην υπηρεσία σας!

 

2. 15 έτη ώριμων μάρκετινγκ και συστήματος πωλήσεων 

      MEDI ήταν στην Ε&Α των προσχολικών προϊόντων όπως τα έπιπλα νοσοκομείων που αναπτύσσονται για πάνω από 15 έτη. Εφ' όσον δίνετε τι έχετε κατά νου σε μας, η εμπορική ομάδα μας θα σας βοηθήσει για να συνειδητοποιήσει τι θέλετε.

 

3. Καλύτερη τιμή και κύρια ποιότητα

      MEDI είναι τώρα σε σφιχτή σχέση συνεργασίας με διάφορους πεπειραμένους διανομείς, έτσι ώστε MEDI μπορεί να σας βεβαιώσει η καλύτερη τιμή και η κύρια ποιότητα!

Η ομάδα μας

Έχουμε σχεδόν 200 εργαζομένους για την παραγωγή. Η ομάδα Ε&Α μας οργανώνεται από 8 μηχανικούς, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των νέων μοντέλων των επίπλων νοσοκομείων ενώ συνδέουμε πολλή σημασία στον ποιοτικό έλεγχο, και QC μας το τμήμα αποτελείται από 15 ανθρώπους, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για τον ποιοτικό έλεγχο κατά τη διάρκεια κάθε βημάτων της παραγωγής. Έχουμε επίσης το depatment υπηρεσιών μεταπωλήσεων, όπου μπορείτε να συμβουλευθείτε και να ρωτήσετε για τη βοήθεια εάν δεν εξοικειώνεστε με την το χρήση των προϊόντων μας ή έχετε μερικά προβλήματα κατά λήψη της χρήσης των προϊόντων μας. Η κύρια δομή της ομάδας μας όπως κατωτέρω:

 

 

 

 

 

 

 

 

Κίνα ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 2